NMF_23

Bliv Sponsor

Bliv sponsor for Nysted Middelalderfestival

Som sponsor for Nysted middelalderfestival, er du med til at holde udviklingen igang. I den periode festivalen har været igang, har den udviklet sig til et af Guldborgsunds helt store, velbesøgte og populære arrangementer, hvor der kommer besøgende fra ind- og udland. Mange af gæsterne har besøgt festivalen siden første år, og de er stadig trofaste gæster på middelalderfestivalen.

Vi arbejder allerede nu på næste festival. Der skal være flere ridder- og ildshows, udvidet musikprogram, øget antal boder og aktiviteter på pladsen – alt sammen med rod i tidligere års traditioner – men kombineret med en kreativ og alsidig nytænkning.

Som sponsor får du mulighed for at profilere din virksomhed under den intensiverede markedsføring og optakt til Middelalderfestivalen – og ikke uvæsentligt under selve festivalen.
• Du får dit logo på vores sponsortavle i Dagli’ Brugsen Nysted, straks du har meldt dig som sponsor og til festivalen slutter.
• Du får logo på bannersiden på vores hjemmeside www.nystedmiddelalderfestival.dk frem til årets slutning.
• Sponsorlogo på festivalprogrammet (3 sprog) – oplag 25.000 (Se tidsfristen).
• Middelalderfestivalen markedsføres i Business Lolland Falsters turistkatalog på dansk, engelsk og tysk med et oplag på 70.000 eksemplarer.
• Middelalderfestivalen og dens sponsorer profileres gennem indstik i Folketidendegruppens ugeaviser. Herved bliver sponsorernes logoer mangfoldiggjort i mere end 72.000 eksemplarer.
• Logo på sponsortavle under selve festivalen.
• Herudover får du som sponsor indgangsbilletter til festivalen.

Alt dette kan du få fordel af ved at sponsorere Nysted Middelalderfestival, der i år via intensiveret PR-aktivitet sigter efter 5000+ besøgende.
Du kan blive sponsor enten ved at udføre arbejde/donere varer for festivalen eller ved at sponsorere et beløb. Husk at beløb er fradragsberettigede for virksomheder.

Ønsker du at få dit logo på programmet, er tidsfristen for tilmelding den 30. april.

Interesseret, så kontakt Kurt Søndergaard på mail ks@zilosys.dk eller mobil 20 77 18 55 og hør mere.

 

Tak til vores sponsorer :